دانلود آهنگهای بروز

طبقه بندی موضوعی
گیت RF
فرش کاشان
کاغذ دیواری سقف آشپزخانه
آموزش تهیه فایل کامفار
دکوراسیون مغازه
تعمیر ماشین لباسشویی ویرپول
سیستم اتوماسیون باشگاهی
کیف لپ تاپ دلسی
سیالیس دفترچه ای
کارشناس خرید خودرو

خواص زردآلو


زردآلو میوه ای شیرین با طبیعتی سرد و تر است. زردآلو برای پوست و زیبایی مورد استفاده قرار می گیرد و در درمان بیماری های داخلی بسیار موثر است. خواص و فواید میوه و هسته ی زردآلو را به طور کامل برایتان خواهیم گفت.

زردآلو یکی از خوشمزه‌ترین میوه‌های فصل تابستان است که معمولا ۲ یا ۳ نوع آن در بازار یافت می‌شود. یکی از انواع آن‌ شکر پاره است که همان طور که از نامش پیداست، طعمی بسیار شیرین دارد.


نوع دیگر آن قیسی است که به اندازه بقیه انواع زردآلو فراوانی ندارد ولی خشک شده آن به راحتی می‌توان یافت. به طور کلی زردآلوی خشک شده – یا همان برگه زرد آلو – یکی از خوش‌ طعم‌ترین اجزای آجیل شیرین است. ( خواص زردآلو )
ارزش غذایی زردآلو:

مزایای زردآلو برای سلامتی بدن، به خاطر محتوای ارزشمند آن همچون ویتامین‌های A، C، K ، E و نیاسین است. مواد دیگری همچون پتاسیم، مس، منگنز، منیزیم و فسفر در زردآلو یافت می‌شود. همچنین این میوه خوشمزه سرشار از فیبر غذایی است که می تواند برای بدن بسیار مفید باشد. ( خواص زردآلو )

در تعداد ۳ زردآلو که تقریبا ۱۰۰ گرم است شامل مواد مغذی زیر می باشد :

● انرژی : ۵۰ کیلو کالری

● ویتامین C : به مقدار ۱۱ میلی گرم

● ویتامین A : به مقدار جهانی ۱۰۱ میلی گرم

● پروتئین : ۱ گرم

● بتا کارتن : ۱۱۴۹ میکرو گرم

● منیزیم : ۱۱ میلی گرم

● کلسیم : ۱۴ میلی گرم

● آهن : ۰/۴ میلی گرم

● سدیم : ۱ میلی گرم

● فیبر : ۲/۱ گرم

● کربوهیدارات : ۱۲ گرم

● فند : ۱۰ گرم

● چربی : ناچیز

● پتاسیم : ۲۷۲ میلی گرم

● فسفر : ۲۴ میلی گرم
دانستنی هایی در مورد فواید و مضرات زردآلو
۱- زردآلو بازکننده گرفتگی‌های مجاری عروق و نرم کننده سفتی‌ها می‌باشد. ۱۰ صبح و ۵ عصر میل شود. ( خواص زردآلو )
۲- زردآلوی شیرین، ملین است.
۳- زردآلو بدبویی دهان را از بین می‌برد.
۴- خیس کرده برگه زردآلو صفراآور و ملین است، آخر شب میل شود.
۵- خیس کرده برگه زردآلو تشنگی را فرو می‌نشاند. ۱۰ صبح و ۵ عصر یا هنگامی که عطش دارد از همه بهتر است.
۶- زردآلو برای سردمزاجان و کسانی که معده ضعیف دارند و اشخاص کهنسال مضر است. اگر چنانچه میل نمودند بالای آن کمی انسیون بجوند.
۷- هیچگاه بالای زردآلو آب سرد نخورید.
۸- هیچگاه بعد از غذا زردآلو نخورید.
۹- خوردن زردآلو صبح ناشتا خوب نیست ممکن است باعث دل درد شود. اگر چنین شد کمی از کوبیده انسیون با شکر میل شود.
۱۰- مغزهسته زردآلو اگر تلخ باشد طبع آن گرم و خشک است.
۱۱- دانه شیرین آن مقوی نیروی جنسی است و چون دیرهضم است باید با نمک بو داده و خورده شود.
۱۲- برای از بین بردن کرم معده ۵ گرم از روغن مغز تلخ زردآلو با احتیاط مصرف شود.
۱۳- برای خرد کردن سنگ مثانه ۵ گرم از روغن مغز تلخ زردآلو با احتیاط مصرف شود. سپس هر ۴ ساعت یک لیوان عرق خارشتری.
۱۴- برای تسکین بیشتر دردگوش و رفع سنگینی شنوایی چند قطره از روغن دانه تلخ زردآلو در گوش بچکانید. البته بهتر است با پزشک متخصص مشورت شود. زیرا گوش مجرای خارجی برای بیرون راندن روغن ندارد در نتیجه باید شستشو شود.
۱۵- دم کرده برگ زردآلو کشنده کرم معده است. ( خواص زردآلو )
۱۶- شکوفه‌های خشک شده زردآلو خونریزی داخلی و بیرونی را بند می‌آورد.
۱۷- زردآلو ضد سرطان است (مخصوصاً سرطان ریه و لوزالمعده).
۱۸- سعی کنید از دانه تلخ زردآلو حدالامکان استفاده نکنید چون سمی است.
۱۹- برای کسانی که لاغر هستند خوردن زردآلو در فواصل غذا مفید است.
۲۰- زردآلو درمان کننده کم خونی است.
۲۱- کسانی که کارهای فکری زیاد دارند خوردن زردآلو را فراموش نکنند.
۲۲- زردآلو یکی از میوه‌های خوبی است که ورزشکاران بعد از ورزش می‌توانند بخورند. به شرط آنکه بعد از خوردن، آب ننوشند. در زمستان می‌توانند از برگه زردآلو استفاده کنند و در تابستان اگر می خواهند همراه آب باشد از برگه زردآلو خیسانده در آب استفاده شود.
۲۳- برای اینکه کمتر عصبانی شویم در فواصل غذا زردآلو را فراموش نکنیم.
۲۴- ماسک زردآلو لطیف کننده پوست صورت و گردن می‌باشد.
۲۵- وجود فلوئور در زردآلو از پوسیدگی دندان جلوگیری می‌کند.
۲۶- برای جلوگیری از نفخ خوب است که هسته زردآلو را هم بخوریم.
۲۷- برای درمان اسهال ۱۰ گرم برگ خشک آن را با آب سرد میل نمایید.
۲۸- جوشانده شکوفه زردآلو ضد خونریزی است کسانی که خون دماغ می‌کنند چند قطره از جوشانده را در بینی بچکانند خون بند خواهد آمد.
۲۹- جوشانده برگه زردآلو اسهال‌های صفراوی را درمان می‌کند.
۳۰- زردآلوی نرسیده برای معده ضرر دارد مخصوصاً کسانی که زخم معده و یا اثنی عشر دارند.
۳۱- بهترین زمان خوردن زردآلو آن است که ۲ ساعت از غذا گذشته باشد و از درخت زردآلویی که در باغچه منزل کاشته‌اید بکنید و میل بفرمایید.
۳۲- هیچ گاه بعد از غذا مخصوصاً بعد از شام زردآلو نخورید.
۳۳- یک ساعت بعد از خوردن زردآلو در آب سرد استحمام نمایید.
۳۴- برگه زردآلو خیس شده در آب جهت رفع گرمازدگی مفید است.
۳۵- پتاسیم و اسیدهایی که در زردآلو وجود دارد موجب لینت مزاج و فعالیت کلیه می‌گردد.
۳۶- برای رفع چروک صورت آب زردآلوی تازه را با کمی شیر و عسل مخلوط نموده ابتدا پوست را با صابون گیاهی شسته سپس با این محلول ماساژ دهید.
۳۷- پوست‌هایی که خیلی خشک هستند چند برگه خشک زردآلو را در روغن زیتون خیس نموده سپس کوبیده بصورت ماسک روی پوست صورت بگذارید.
۳۸- برای ترک دست و پا از ترکیب برگه زردآلو که در روغن بادام زمینی خیسانده استفاده شود.
۳۹- کسانی که بیماری کبدی دارند سعی کنند کمتر زردآلو بخورند یا اینکه بصورت خشک یا مربای آن را بخورند.
۴۰- زردآلو برای خانمهای حامله به عنوان عصرانه بسیار مفید است.
۴۱- کسانی که لک و پیس دارند کمتر زردآلو بخورند.
۴۲- صمغ درخت زردآلو نرم کننده سینه می باشد بصورت مکیدن.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی